Bestuur van Theater de Leeuw

Bestuur:

Stichting Theater de Leeuw bestaat uit de volgende bestuurders:
Voorzitter: dhr. ADL van Dijk
Secretaris: mevr. Drs. CP Smith – Almekinders
Penningmeester: mevr. Drs. KEH Terwisse
Bestuurslid: mevr. Mr. WM de Keyzer

 

Beloningsbeleid:
Het bestuur ontvangt geen beloning voor haar werkzaamheden. Binnen de projecten worden professionals ingehuurd op projectbasis of wordt er gebruik gemaakt van vrijwilligers.

 

Medewerkers:
Stichting Theater de Leeuw heeft geen vaste medewerkers in dienst. Wel zijn er een aantal personen werkzaam via diverse commissies en functies, welke aangevuld worden door vrijwilligers. Iedereen werkt op projectbasis aan bepaalde voorstellingen, projecten of producties.

 

– Dhr. Frits Tutuarima fungeert namens de stichting als productieleider en wordt zodanig binnen de producties ingehuurd.
– Mevr. Samantha Janssen bekleed de functie van regisseur bij diverse producties en trainingen. Zij wordt zodanig voor dat werk op projectbasis ingehuurd.
Binnen de musicalproductie zijn diverse commissies betrokken, bestaande uit vrijwilligers die tevens meespelen in de productie zelf.

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL002153458B36

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.