Corona Protocol

CORONA PROTOCOL

WEES WELKOM IN ONS ANDERHALVE METER THEATER

Om uw bezoek zo ontspannen en veilig mogelijk te maken, hebben we diverse aanpassingen in het theaterbezoek gemaakt. In het theater gelden de RIVM maatregelen voor theaterbezoek. Ook de ventilatie voldoet aan alle veiligheidseisen. Het klopt dat het theaterprotocol op punten afwijkt van horeca- en bioscoopbezoek en vliegverkeer of openbaar vervoer. Toch zijn dit de regels die voor ons gelden en waar we ons als organisatie en u zich als publiek moeten conformeren.

Steeds meer mensen vinden dat de regels wat losser mogen maar sommige mensen zijn nog steeds voorzichtig. Blijf aardig voor elkaar.

Eigen verantwoordelijkheid. Het belangrijkste voor uw bezoek is dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt. Heeft u klachten, blijf thuis. Al onze maatregelen zijn geen garantie voor het niet besmet raken met een (Corona-Covid-19) virus. Maar met de hygiëne – RIVM maatregelen wordt dit tot een minimum beperkt.

KORT

 1. In het theater gelden de RIVM maatregelen voor theaterbezoek.
 2. Wij openen onze deuren 30 minuten voor aanvang.
 3. Houd 1,5 meter afstand.
 4. Wij zijn verplicht u te vragen of u griepklachten heeft.
 5. Bij aankomst verzoeken wij u uw handen te desinfecteren
 6. Loop volgens de aangegeven looproutes (vloerstickers)
 7. U wordt door een medewerker doorverwezen naar de zaal.
 8. U kunt een drankje uitkiezen en meenemen naar de zaal.
 9. In de zaal zal een medewerker u uw stoel(en) toewijzen.
 10. Na afloop van de voorstelling vragen wij u te blijven zitten (geen staand applaus). Op aanwijzing van een medewerker kunt u de zaal verlaten.

KAARTVERKOOP

Deze kaartverkoopregels gelden voor de voorstellingen voor volwassenen. Voor de kindervoorstellingen gelden iets andere regels.

(On)geplaceerde kaarten Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van theater, én we 1,5 meter afstand moeten houden, krijgt u ter plaatse de best beschikbare plaatsen toegewezen. U kunt bij online reserveren dus niet zelf uw plaatsen kiezen in de zaalplattegrond.
U krijgt uw plaats toegewezen door een van onze medewerkers.

Mindervalide Neem contact op met de kassa zodat er een geschikte stoel in de zaal kan worden toegewezen.info@theaterdeleeuw.nl of 06-26718596 (ma – vr 09.00 uur tot 12.00 uur)

Garderobe De garderobe is gesloten, jassen mogen mee de zaal in. Met deze aantallen is het meenemen van de jas geen gevaar voor de brandveiligheid.

Pin only Gedurende deze periode kunt u alleen betalen met pin of via een betaallink.

Annuleren bij griepklachten Heeft u op de dag van de voorstelling toch griepklachten dan dient u uw kaarten uiterlijk 4 uur voor aanvang annuleren. In overleg kijken welke vorm van vergoeding mogelijk is. Wellicht dat iemand anders uw kaarten kan overnemen.

Onze kassa is alleen telefonisch te bereiken: van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling 06-26718596

UW BEZOEK

Binnenkomst U bent vanaf een half uur voor aanvang van harte welkom. Bij de ingang kunt u uw handen desinfecteren. Wij zijn verplicht u een aantal vragen te stellen met betrekking tot gezondheidsklachten die COVID-19 gerelateerd kunnen zijn, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid.

Tickets Wilt u uw tickets printen of downloaden op de mobiele telefoon.

1,5 meter Door middel van looproutes en vloerstickers kunt u zien hoe u de zalen kunt bereiken. Er is ook personeel om u te begeleiden.

Garderobe De garderobe is gesloten, jassen mogen mee de zaal in. Leg uw jas op een lege stoel naast u. Met deze aantallen is het meenemen van de jas geen gevaar voor de brandveiligheid.

Stoelkeuze U krijgt uw zitplaats ter plaatse toegewezen door een medewerker. Wij verzoeken u ook op deze stoelen plaats te nemen zodat we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Applaus We vragen u te blijven zitten bij het eindapplaus. De artiesten weten dat we dit aan u vragen.

Toiletten Tijdens de voorstelling bij voorkeur geen toiletbezoekDaarnaast geldt een max van twee personen in de toiletruimte en wordt u begeleid door een medewerker. Uiteraard staat hygiëne voorop in de toiletruimtes. Er zal voldoende desinfecterende hand-gel aanwezig zijn. Daarnaast is de schoonmaak van deze ruimtes geïntensiveerd, zowel voor, tijdens als na de voorstelling. Mocht het toch tijdens een voorstelling nodig zijn, kunt u mogelijk niet meer terugkeren naar de voorstelling of naar uw eigen plaats.

Open deuren Deuren staan open, zodat bezoekers geen deurklinken hoeven aan te raken. Er zijn voldoende medewerkers aanwezig om bezoekers de weg te wijzen en zodoende een soepele doorloop te garanderen.

Drinken De bar in de foyer is voorafgaand aan de voorstelling open. U kunt op de weg naar de zaal uw drankje ophalen en mee naar binnen nemen. Het is niet toegestaan om binnen te eten.

Pin only Er kan alleen gepind worden.

Bezoekersvoorwaarden In aanvulling op de algemene bezoekersvoorwaarden gaat u akkoord met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten. Dit wordt meegenomen in de bestelprocedure bij de ticketverkoop.

Nakomen van de maatregelen We vertrouwen op uw medewerking, ook als u er anders over denkt. Mocht het toch zo zijn dat de regels worden overschreden, zullen onze personeelsleden hier naar handelen.

 

 

 

 

(bron: https://depurmaryn.nl/corona-protocol)

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL002153458B36

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.