De plantenbak

De Plantenbak

De Plantenbak is een online podium voor jong en aanstormend talent. Talent dat in deze periode nauwelijks de kans krijgt om zich te ontwikkelen en op te treden voor publiek. De Plantenbak is een concept dat bedacht is door innovatieve filmmakers met elk een eigen expertise.

Voor een aflevering van de plantenbak wordt de artiestgevraagd om een plant mee te nemen. Elke plant staat voor de groei van een artiest, die wij als De Plantenbak helpen te bevorderen en te profileren. De Plantenbak geeft artiesten de kans om op te treden voor een nieuw online publiek.

Maar ook voor jou is het interessant: de afleveringen zijn namelijk te volgen op Youtube en elke maand zullen er nieuwe optredens geüpload worden. Dit betekent dat je op een laagdrempelige manier kan genieten van een professioneel uitgevoerd optreden, vanuit je huiskamer. Dit zorgt ervoor dat heel veel mensen vanuit huis kunnen genieten van de nieuwe muziek van aanstormend talent.

De Plantenbak afleveringen zijn te zien op:

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=7XaSTYbLtQ8&feature=youtu.be

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL002153458B36

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.