Frits Tutuarima over Musical Night

Mijn naam is Frits Tutuarima, en fanatiek musical fanaat en actief lid bij musicalverenigingen MusicalMakers uit Nijmegen en Sempre Sereno uit Wageningen.

In Theater de Leeuw krijg je de kans om als jong talent je talenten te benutten! Dankzij Arnoud heb ik het concept Musical Night mogen ontwikkelen. Het concept is eenvoudig, jij bent de act en het publiek. De microfoons staan klaar, de karaoke banden ook, en zingen maar! En dit onder een genot van een biertje of een wijntje.

Mirjam van der Kraats: ‘Musical Night heeft mij erg geholpen met mijn zelfvertrouwen. Voordat ik naar Musical Night kwam, vond ik het super spannend en eng om voor mensen te zingen en deed ik het ook vaak niet omdat ik het niet durfde. Bij Musical Night hangt een super vertrouwde sfeer, waardoor ik het daar wel durfde. Nu vind ik het nog steeds spannend, maar mijn vertrouwen in dat ik het kan is gegroeid en Musical Night heeft daar zeker aan bijgedragen!’

Jasmijn Hoorn: ‘Musical Night is een top initiatief waarbij gezelligheid en muziek samenkomen. Een top plek om nieuwe mensen te ontmoeten en heerlijk met elkaar te zingen.’

Wij bestaan inmiddels een jaar en elke Musical Night is het weer een genot om naar iedereen te luisteren! Dus kom zeker een keer langs!

 

Naar overzicht

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL002153458B36

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.