Mediahuis de Leeuw

Onderscheid jezelf met video!

Ben jij ergens gepassioneerd over? En wil jij de kracht van video inzetten voor jouw bedrijf? Dan is Mediahuis de Leeuw iets voor jou!

Onze films verrassen jouw publiek met een aansprekend verhaal. Bovendien zijn wij experts in slimme videomarketing. Zo val jij op en heeft de video optimaal resultaat.

 

Nieuwsgierig naar wat video voor jou kan doen? Boek dan nu een Video Inspiratie Gesprek bij ons via info@mediahuisdeleeuw.nl

  • Inclusief een kop koffie of thee.
  • Gratis Video Inspiratie Gesprek cadeau

 

 

 

 

 

(via bovenstaande link wordt u doorgestuurd naar de site van Mediahuis de Leeuw)

 

 

 

Het Mediahuis is een gloednieuwe filmstudio, gevestigd op de bovenverdieping van Theater de Leeuw. Het team bestaat uit vier ervaren multimedia talenten.


   
Arnoud van Dijk  – Eigenaar & Creatief Directeur

Arnoud weet als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn met entertainment. Vanuit zijn eigen ervaring in de artiestenwereld, maakt hij van Theater de Leeuw een plek die bruist van originaliteit!

   Lidwina Brusche – Filmproducent & (Video)marketing expert

Ooit een zakelijk kunstenaar ontmoet? Met Lidwina heb je er één in huis! Ze is zowel sprankelend creatief als strategisch resultaatgericht. Zij zorgt ervoor dat jouw video ook ècht effect bereikt.

   Frits Tutuarima – Regisseur, Cameraman & Editor

Frits is een vindingrijk multi talent! Deze ervaren regisseur staat met gemak voor èn achter de camera en draait de mooiste producties in elkaar.

   Lennart Raemaekers – Cameraman & Editor

Een vakman met scherp oog voor beeld. Als je Lennart inhuurt, dan weet je zeker dat je een prachtig resultaat krijgt!

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL193868593B02

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.