Missie, visie en strategie

Missie:

Het is onze missie, artiesten en theatermakers te faciliteren met professionele, maar betaalbare en laagdrempelige theater- en oefenruimten, waar zij hun creativiteit in een professionele setting kunnen ontwikkelen en het Arnhemse theaterpubliek kunnen verrassen met hun talenten!

Visie:

Theater de Leeuw heeft als visie, dat wanneer artiesten het nodige vertrouwen opbouwen, door voldoende podiumervaring op te doen, zij beter in hun vak worden. Tevens is Theater de Leeuw van mening dat alleen dan, deze artiesten een grotere kans hebben op de culturele arbeidsmarkt. En hierin wil Theater de Leeuw hen ondersteunen, door ruimten en begeleiding aan te bieden.

Doelstelling:

Stichting Theater de Leeuw richt zich specifiek op de “professionele talentontwikkeling op het gebied van theaterkunst en de profilering van Arnhem als cultuurstad, door facilitering in theater- en repetitieruimten”,  voornamelijk gericht op gevorderde amateurs of amateurgroepen, professionals en pas afgestudeerde artiesten, theater- en cultuurmakers, van onder meer ArtEZ Hogeschool voor de kunsten, het RijnIJssel College, De Vloer en diverse andere theater- of dansscholen.

 

Strategie:

Vooralsnog was de strategie gericht op het principe, “wie zich het hardste wilde ontwikkelen, zal als eerste op zoek gaan naar een geschikte plek.” Deze strategie heeft in de eerste jaren zeker goed gewerkt, maar nu is het tijd voor een volgende stap. Niet afwachten, maar proactief kansen bieden.

Stichting Theater de Leeuw gaat zich per heden meer specifiek op de volgende pijlers richten om deze doelstelling te bereiken; Produceren, Programmeren en Faciliteren.

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL002153458B36

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.