Marleen van der Loo

Regisseur

Marleen van der Loo heeft het geluk gehad op te treden in prachtige musicals, toneelstukken, tv-programma’s en concerten in Nederland, Vlaanderen, Duitsland en Oostenrijk.

Marleen heeft voor De Leeuw Producties o.a RENT (2019), Next to Normal (2021) en Company (2024) geregisseerd.

Samantha Janssen

Regisseur

Samantha Janssen is een gepassioneerde regisseur en filmmaker die met trots verbonden is aan Theater de Leeuw in Arnhem.

Samantha heeft voor De Leeuw Producties o.a Enkelspoor (2018), Scrooge (2019), Sweeney Todd (2022) en MacBeth (2024) geregisseerd. In november 2024 zal haar versie van Cabaret de musical te zien zijn in Theater de Leeuw.

Hanna de Jager

Regisseur

In 2022 studeerde Hanna af als docerend theatermaker in Tilburg. En dat is een
titel die volledig aansluit bij haar visie als theatermaker.

Hanna heeft voor De Leeuw Producties o.a Dwaallicht (2022) en Oorlogswinter de musical (2024) geregisseerd.

Richard FitzHugh

Muzikaal leider

Tijdens zijn studie Wiskunde aan de Universiteit van Cambridge ontwaakte de liefde voor muziek in Richard FitzHugh. Hij was 15 jaar lang actief als koorzanger, onder andere bij ‘The London Philharmonic Choir’.

Richard heeft zijn muzikale leidingstalent ingezet voor verschillende producties van De Leeuw Producties, waaronder RENT (2018), Next to Normal (2020), Sweeney Todd (2022) en Company (2024). In november 2024 staat hij klaar om de muzikale leiding te nemen voor de productie van Cabaret de musical.

Jarno Scholten

Muzikaal leider

Na het afronden van zijn studie bedrijfscommunicatie heeft Jarno de Meerjarige Dirigenten Opleiding afgerond en is hij afgestudeerd aan de Schumann Akademie in Zwolle. Daarnaast heeft hij zich verdiept in Estill Voice Training.

Jarno is betrokken bij o.a MacBeth (2024)

Bjorn Geudens

Muzikaal leider

Gerard Baars

Choreograaf

Gerard Baars is betrokken als choreograaf bij o.a Sweeney Todd, MacBeth en Cabaret.