Over Theater de Leeuw

Theater de Leeuw is een nieuw én sfeervol theater in Arnhem dat een podium biedt aan aanstormend theatertalent: studenten van theaterscholen, startende theatermakers, young professionals in de theaterwereld, theater- en muziekgezelschappen en andere vrije podiumkunstenaars.

Ben jij zo iemand? Het is onze missie om jou te faciliteren met goede, betaalbare en laagdrempelige theaterfaciliteiten, waar jij je creativiteit in een professionele setting kunt ontwikkelen en het Arnhemse theaterpubliek kunt verrassen met jouw talenten!

 De locatie

Theater de Leeuw is gehuisvest in de voormalige st. Josephschool aan het Leeuwensteinplein in Arnhem. Een verrassende, sfeervolle plek in de levendige wijk Klarendal. Na een grote renovatie hebben we hier de volgende theaterfaciliteiten gerealiseerd:

  • een professionele theaterzaal met schuiftribune voor maximaal 100 bezoekers
  • een ruime repetitieruimte met spiegelwand en balletvloer
  • kleedkamers
  • een gezellige foyer

Deze ruimten zijn samen of afzonderlijk beschikbaar en kun je per dagdeel, per dag, per week of zelfs langer huren.

Dus zoek je een unieke, laagdrempelige en betaalbare locatie om jouw theater- of muziekstuk te ontwikkelen en aan het publiek te tonen? Zoek je tijdelijk of voor vast repetitieruimte voor je theatergezelschap, koor of dansgroep? Kijk dan bij zalen voor de mogelijkheden of neem contact op.

 

img_3355bkl

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL002153458B36

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.