Met Company heeft De Leeuw Producties ook dit jaar weer bewezen een hoge kwaliteit musical neer te kunnen zetten. Met een cast van 14 man en het 14 koppig orkest stond in november  ‘Company de komedie musical’ in Theater de Leeuw. Met zes keer te zijn uitverkocht kan je spreken van een groot succes!

Recensie van musicalspot.nl 

‘Marleen van der Loo weet goed te tonen in haar visie, dat we de hele show naar momentopnames zitten te kijken van Roberts herinneringen met zijn vrienden. Deze herinneringen tonen de verschillende stellen met hun verschillende problemen: een huwelijk waar zowel de man en vrouw allebei alles beter denken te weten, een koppel wat zó gelukkig is dat ze gaan scheiden, maar wanneer ze zijn gescheiden blijven ze bij elkaar (want dat is beter voor de kinderen).

Vanaf het moment dat het eerste motief acapella wordt ingezet, laat de cast zien hoe goed ze met elkaar klinken. Richard FitzHugh, de muzikaal leider staat sterk aan het roer en leidt de cast met een ijzeren vuist door het materiaal en doet dit met verve. De muziek wordt prachtig gespeeld door een 14-koppig orkest en na de opening worden we het stuk in gezogen.

De Leeuw producties heeft met Company opnieuw bewezen waarom ze niet bang hoeven te zijn om Sondheim te tackelen. Een enorm vocaal sterke getalenteerde cast met veel komische talenten weten de perfecte snaar te raken en de balans te behouden in een gegrond stuk met absurde situaties onder het oog van regisseuse Marleen van der Loo.’

 

Lees de hele recensie hier !

 

Met dank aan www.musicalspot.nl 

Geplaatst op 21 november 2023