Voorstellingsweek RENT

Na 9 maanden repeteren ging RENT van Theater de Leeuw producties 13 november in premiere! Met succes, met 5 uitverkochte shows hebben cast en crew een fantastische voorstellingsweek gespeeld. De reacties zijn overweldigend.

“Zo’n verschrikkelijk goede Angel als Haico Berkelmans heb ik echt nog niet eerder gezien (Broadway en film included). Wauw, echt geweldig! Supergoeie vondst ook, met die tissue act. Haha, als een Messias aan het kruis.”

“Alle gezamenlijke nummers klinken als een bus.”

“Maureens performance door Hilde de Kok was op een haar na net zo hilarisch als die van Renée de Gruijl een paar jaar geleden. Héérlijk!”

“RENT was een hele belevenis. Het was een productie met flinke vaart en “over all” van hoog niveau. Ondanks dat dit een eerste productie is van Theater de Leeuw producties, is er van een beginnersniveau geen sprake. De theaterruimte was optimaal benut, het combo speelde strak en de vormgeving was simpel maar effectief”

“Rent vond ik prachtig, jullie hebben ontzettend goed geacteerd, gezongen en gedanst. Het deed me meer dan toen in het De La Mar theater, een jaar of drie geleden, denk ik. Misschien ook omdat wij er heel dichtbij, bijna middenin zaten.
Dat bijna iedereen op gegeven moment aan de AZT zat deed me wel wat”

 

Foto’s: Wessel Donkervoort

Naar overzicht

Over ons

Theater de Leeuw is een sfeervol theater in Arnhem dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Kom ook genieten van experimentele, verrassende, unieke en sympathieke producties!

Theater de Leeuw
Leeuwensteinplein 1
6824 DA Arnhem
info@theaterdeleeuw.nl
T: 06-26718596
KVK: 63867702
BTW: NL002153458B36

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.